PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
 • Alennettu hinta
PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
PHILIPS H7 12V 55W PX26d Racing Vision
PHILIPS H7 12V 55W PX26d Racing Vision
 • PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
 • PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
 • PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision
 • PHILIPS H7 12V 55W PX26d Racing Vision
 • PHILIPS H7 12V 55W PX26d Racing Vision

PHILIPS H4 12V 55W Racing Vision

204,00 SEK 255,00 SEK Säästä -20%

(sis. alv)

9910226

Tänj på gränserna för lamporna och körningen

Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita
Kanske den starkaste halogenlampa som någonsin producerats

Tänj på gränserna för lamporna och körningen

Detaljer:

   Teknik Halogen

   Typ H4

   Sortiment RacingVision

   Tillämpning Helljus - Halvljus

   ECE-certifierad JA

   Beteckning H4 RacingVision

   Bas  P43t-38

Se längre och reagera snabbare med upp till 150 % mer ljusstyrka

Vid mörkerkörning behöver du ha bästa möjliga sikt. Ju längre du kan se klart, desto snabbare kan du reagera på det som dyker upp på vägen. Philips RacingVision-strålkastare förbättrar din sikt med upp till 150 % mer ljusstyrka. Du ser hinder på vägen tidigare än med andra, mindre kraftfulla halogenlampor. På så sätt kan du njuta av en säkrare och trevligare resa.

Starkare ljus för sportiga förare

Sportiga förare förväntar sig mer prestanda från sina bilar. Med upp till 150 % mer ljusstyrka på vägen är Philips RacingVision rustad att ge dig en rolig upplevelse, offroad och på vägen.

En av de starkaste lamporna för utmärkt ljusprestanda

Med bättre, ljusstarkare lampor du kan prestera bättre på vägen. Med sin optimerade glödtrådsgeometri med hög precision, upp till 13 bars gastryck, krombeläggning med hög precision och högkvalitativt UV-kvartsglas, skapar Philips RacingVision-strålkastarlampor en ny standard för fordonsindustrin. Dessa strålkastare, som utformats för prestanda och synlighet, ger en mer avslappnad, kontrollerad och rolig körupplevelse.

Starkare ljus innebär inga överraskningar och förbättrad kontroll

När du kör med högre hastigheter på dåligt upplysta landsvägar, är du beroende av strålkastarlampornas prestanda. Inför en oväntad fara betyder reaktionstiden allt. Även en bråkdel av en sekund kan innebära en avgörande skillnad för din säkerhet. Philips RacingVisions överlägsna prestanda hjälper dig identifiera farliga situationer snabbare och ha perfekt kontroll över ditt fordon – oavsett vilka vägförhållanden det handlar om.

Förbättrad ljuskontrast för en säkrare, mer spännande körning

Synförmågan pressas till det yttersta vid mörkerkörning. När ljuset är dåligt, eller när du bländas av andra förare minskar din förmåga att urskilja olika föremål betydligt. Det gör det svårare att se hinder, t.ex. en fotgängare på vägen. Den specifika färgtemperaturen i Philips RacingVision-strålkastare (tillgängligt i H4 och H7) gör att ögonen kan fokusera bättre och urskilja kontraster på avstånd. Det gör dig till en säkrare trafikant. Och med utökade gränser blir det mer spännande att köra i mörkret.

Stark strålkastarlampa för mörkare förhållanden, som är tillåten på vägen

Att köra på vintern är en utmaning. Men passionerade förare gillar att bli testade. Under de stränga vintermånaderna behöver du vara säker på att strålkastarlamporna klarar jobbet. Precis som du anpassar dig till vinterväglag genom att välja vinterdäck, så du bör kräva bästa möjliga sikt när du kör i dessa mörkare och mer farliga förhållanden. Philips RacingVision-strålkastare ger mer kontroll under de tuffaste förhållanden, så att du kan oroa dig mindre över vägen och njuta av varje åktur.

Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

Philips producerar produkter på marknaden för originalutrustning och eftermarknaden som är bäst i klassen. De är tillverkade av högkvalitativa produkter och testade enligt de högsta specifikationerna och utvecklade för att maximera våra kunders säkerhet och bekvämlighet under körningen. Hela produktutbudet är noggrant testat, kontrollerat och certifierat (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Enkelt uttryckt: kvalitet du kan lita på.

9910226

Tilausviitteet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: