2014. R2 Ny VCI MVD Universal Bil - Lastbil diagnos multiverktyg

SEK 1 490,00

(inkl. mva)

1059934
undefined
Det er ikke nok av produktet på lager

2014. R2 Ny VCI MVD Universal Bil - Lastbil  diagnos multiverktyg

Språk:
Bulgariska, kroatiska, tjeckiska, Danska, engelska, estniska, finska, franska, tyska, grekiska, ungerska, italienska, lettiska, litauiska, norska,
Polska, portugisiska, rumänska, ryska, Serbien, spanska, svenska, turkiska

Fordons Täckning:
1. för bilar, kan du utföra märkesspecifik diagnos för personbilar och lätta lastbilar från 1988 och framåt. Totalt 47 olika märken.
2. för lastbilar, kan du utföra märkesspecifik diagnos för lätta och tunga lastbilar, bussar och vagnar från 1995 och framåt.
Sammanlagt 37 olika märken.
3. För GENERIC, är diagnostikprogram GENERIC utformad för diagnostik, speciellt riktad till utsläppsrelaterade felkoder.

Kompatibel OS:
Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10
Kompatibla protokoll:
2xHS CAN (ISO 11898-2),
SW CAN (SAE J2411),
K / L (ISO 9141-2),
VPW (J1850),
PWM (J1850),
RS485 (J1708),
TTL och (SPI, analog in, 5volt ut)

Införa:
Det är en snabb och pålitlig diagnostiskt verktyg som fungerar som en länk mellan fordon och dator. Det fungerar på både gamla och nya bilar, lastbilar och Generics.


Det kan göra följande:
A: Tillverkning specifik serie diagnos
B: Scan
C: EOBD / OBDII kommunikation
D: Serie Systems
E: Motor
F: Ignition
G: Klimat
H: ABS
I: Serviceåterställning
G: SRS
K: Immobilizer
L: Instrument
M: Comfort-system
D: växellåda etc

Funktioner:
1. Flight RECORDER
Med färdskrivare funktionen kan du spela in parametrar i realtid medan du kör ett fordon. Under inspelningen kan du, med ett tryck på en knapp, markera det specifika felet, så att du kan undersöka det detekterade felet vid ett senare tillfälle. TCS är utrustad med det inbyggda minnet på så sätt undanröja behovet av att föra en dator. Minnes vagnen inte ingå i paketet.
2. MULTI-FÄRGER INDIKATOR
Med indikatorn flera färger på TCS, har du full kontroll över den diagnostiska processen. Olika färger och ljud kommunicerar status och placeringen av indikatorn kan du se det från en långt. Till exempel, om indikator växlar mellan blått och grönt TCS är i kommunikation med fordonets styrenhet.
3. Kontakt med lysdiod
För att hitta diagnosuttaget i fordonet med lätthet, även om det är beläget i en mörk och otillgänglig plats, det finns en lysdiod på 16-stiftskontakt för att hjälpa dig på vägen. Läget och konstruktionen tillåter ljuset att fungera även när du använder adapterkabel för fordon utan en 16-polig diagnosuttag.
4. SPÄNNING KONTROLL
När TCS är ansluten till fordonet, kommer enheten att kontrollera batterispänningen hos fordonet och anpassar sig automatiskt till fordonets spänningsnivå på 12 eller 24 volt. Om spänningen blir för hög eller för låg, kommer det att varna dig med både ljud och ljus och du kommer också att uppmärksammas genom batteriikonen i vår diagnostikprogram.
5. Chassinummer VIN
I bil programvaran, har vi en smart funktion som gör att du kan läsa ut chassinummer från det fordon som du vill diagnostisera. Detta säkerställer att rätt modell och år väljs automatiskt. Dessutom, mikrokod för fordon, som är allmänt tillgängliga på marknaden, även väljs automatiskt.
6. ISS
Intelligent System Scan (ISS) söker igenom alla system i bilen och visar felkoder som lagras i varje system. Detta sparar tid och du får en snabb överblick över aktuell status för hela fordonet. När ISS är klar kan du sedan välja styrsystem för att analysera resultaten vidare.
7. ISI
Intelligent System Identification (ISI) identifierar och väljer automatiskt den typ av styrenhet som är monterad i fordonet. Detta säkerställer att diagnossession utförs korrekt med de korrekta parametrarna efter behov.
8. RAPPORT FUNKTION
Under denna flik funktion, kommer du att kunna se de anpassningar och justeringar som är möjliga för ett specifikt fordon utan fordonet nära dig. Tillsammans med de hjälptexter som en guide, kan du planera och vara effektiv i ditt arbete; även under komplexa situationer.
9. OBD-FUNKTIONER
TCS är utrustad med en unik multiplexer teknik, vilket gör att den kan användas på alla typer av fordon, oavsett spänningsnivåer och kommunikationsstandarder. För de fordon som inte använder standard 16-stiftskontakt, vi erbjuder en komplett uppsättning av certifierade och anpassade adapterkablar och kit.
10. UNIVERSAL
För de flesta OBD funktioner, såsom justeringar och programmeringar, finns detaljerade instruktioner och hjälptexter för att hjälpa dig i din diagnos arbete. Du hittar stegvis information om förutsättningar, förberedelse och genomförande av olika funktioner; gör även de mest komplexa funktion enkel att utföra
11. Hjälpfunktion
För de flesta OBD funktioner, såsom justeringar och programmeringar, finns detaljerade instruktioner och hjälptexter för att hjälpa dig i din diagnos arbete. Du hittar stegvis inf

1059934

Spesifikke referanser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også: