• Reducerat pris

Super Clean Wipes - Tvättlappar Våtservetter

39,00 kr 149,00 kr Spara 110,00 kr

(inkl. moms)

997711

Super Clean Wipes - är effektiva och användningsbara tvättservetter för de flesta ändamål. Förpackningen innehåller 70 st wipes i en praktiskt förvaringsbox som enkelt kan tas med.

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Meddela mig när den är tillgänglig

Super Clean Wipes är speciellt formulerade för rengöring av tätningsmedel, lim, halvhärdade färger, bitumen, polyuretaner, expanderande skum, polyesterfyllmedel och epoxier från händer, verktyg och andra ytor. Super Clean Wipes innehåller ett kraftfullt antibakteriellt tillsatsmedel som testas av ett oberoende laboratorium enligt BSEN 1276: 2009 & PREN 12054: 1995 som är standarderna för att döda bakterier på smutsiga ytor och händer. Super Clean Wipes är effektiva mot de flesta bakterier som finns hemma eller på arbetsplatsen.

Notera:

  • Super Clean Wipes innehåller lanolin, det finns inget behov av att tvätta händerna efter att ha använt Super Clean Wipes.

Hälsa:

  • Varning! Förvara utom räckhåll för barn. Tvätta försiktigt med vatten i ögonen  i flera minuter. Ta bort kontaktlinser. Om irritation kvarstår, kontakta läkare. Om medicinsk rådgivning krävs, vänligen ha en behållare eller etikett till hands, läs etiketten före användning.

Lagring:

  • Förvara i svala torra förhållanden borta från direkt solljus mellan + 5 ° C och + 25 ° C. Förvaring utanför av dessa parametrar kan dramatiskt minska hållbarheten. Viktig!

Använd inte på porösa ytor som obehandlat trä. Testa alltid ett litet område först på områden som du är osäker på.

Kasta INTE bort wipes i en toalett. Använd endast enligt anvisningarna. Förvara endast i den ursprungliga behållaren, så personer med känslig hud kan undvika användning och kontakt med huden. Det är användarens ansvar att fastställa användbarhet. Om du är osäker, kontakta oss för ytterligare råd.

Hur man använder:

Ta bort locket på behållaren och dra av folietätningen, trä wipes från mitten av rullen genom öppningen i locket. Använd torkdukar efter behov, se alltid till att du förseglar locket igen när det har använts för att förhindra att wipes torker ut. Använd omedelbart på spill för bästa resultat.

997711

Särskilda referenser

Kunder som köpt denna produkt köpte också: