Philips Standard D1S Xenon Lampa
  • Ny
Philips Standard D1S Xenon Lampa
Philips Standard D1S Xenon Lampa
  • Philips Standard D1S Xenon Lampa
  • Philips Standard D1S Xenon Lampa

Philips Standard D1S Xenon Lampa

749,00 kr

(inkl. moms)

999288

Philips Standard D1S Xenon lampa erbjuder enastående prestanda och pålitlighet till ett pris som ger utmärkt valuta för pengarna. Denna lampa ingår i Philips standardproduktlinje och är utformad för att möta de höga kraven och förväntningarna från både märkes- och originalutrustningstillverkare. Med Philips Standard kan du vara säker på att du investerar i beprövad kvalitet och belysning som uppfyller de strängaste branschstandarderna.

För många välkända biltillverkare är Philips Standard D1S Xenon lampa det förstahandsvalet. Faktum är att denna belysningslösning från Philips är standardutrustning för många av dessa biltillverkare. Detta bekräftar inte bara dess kvalitet utan även dess förmåga att erbjuda högsta standard till bilentusiaster och förare över hela världen.

Egenskaper:

- **OEM Kvalitet:** Philips Standard D1S Xenon lampa erbjuder OEM (Original Equipment Manufacturer) kvalitet, vilket innebär att den uppfyller de höga standarder som biltillverkare sätter för sina fordon.

Specifikationer:

  • Typ/Kategori: D1S
  • Bas: PK32d-2
  • Nominell Kapacitet:35W
  • Nominell Spänning:85V
  • Förpackning: 1-pack

Med över 100 års erfarenhet är Philips en pionjär inom fordonsbelysning och har varit ledande inom tekniska innovationer som har integrerats i många moderna fordon. När du väljer Philips Standard D1S Xenon lampa, väljer du en produkt som är resultatet av en lång historia av teknisk excellens och en passion för att förbättra bilbelysning.

Med Philips Standard D1S Xenon lampa får du inte bara en bättre belysningslösning för din bil, utan också en produkt som är känd för sin pålitlighet och prestanda. Philips har åtagit sig att leverera den bästa belysningen för din bil, och det återspeglas i varje aspekt av denna högkvalitativa D1S Xenon lampa. Välj Philips Standard och förbättra din körupplevelse med exceptionell belysning.

999288

Särskilda referenser