D5S Osram Xenarc® Original
  • Ny
D5S Osram Xenarc® Original
D5S Osram Xenarc® Original
  • D5S Osram Xenarc® Original
  • D5S Osram Xenarc® Original

D5S Osram Xenarc® Original

2 200,00 kr

(inkl. moms)

66540
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Meddela mig när den är tillgänglig

D5S OSRAM XENARC® ORIGINAL är den perfekta xenonlampan för att ersätta befintliga lampor i fordon som är fabriksutrustade med D5S xenon. Tillverkad av OSRAM, en världsledande aktör inom fordonslampor, garanterar denna lampa hög kvalitet och överlägsen prestanda.

Med OSRAM som leverantör får du förtroendet att dina belysningslösningar möter de ständigt ökande kraven inom fordonsindustrin. Över hälften av alla personbilar tillverkas varje år med OSRAM-lampor, och företaget har etablerat sig som en pålitlig partner för några av de största fordonstillverkarna.

För att säkerställa enhetlig ljusstyrka och färgtemperatur är det rekommenderat att byta ut lamporna på båda sidor samtidigt. Xenonlampor förändras över tid i både färg och styrka, och om dina befintliga lampor har utvecklat en rosa ton, indikerar det en betydande minskning av ljusstyrkan, vilket gör ett byte nödvändigt.

Teknisk Specifikation - D5S OSRAM XENARC:

- Effekt: 25W

- Sockel: Pk32d-7

- Brinntid: 4000h

- Diameter: 9 mm

- Längd: 80.0 mm

- Ljusflöde: 3200 lm

- Färgtemperatur: 4400K

- ECE Kategori: D5S

- Vikt: 112 gram (förpackning 130 gram)

- E-godkänd: Ja

Denna lampa är konstruerad för att möta höga standarder och garanterar en pålitlig och effektiv ljuskälla för din D5S xenonbelysningssystem. Byt ut dina lampor med OSRAM XENARC® ORIGINAL för att säkerställa optimal prestanda och lång livslängd.

66540

Särskilda referenser