Autel MAXISYS MS919
  • Reducerat pris
Autel MAXISYS MS919
Autel MAXISYS MS919
Autel MAXISYS MS919
Autel MAXISYS MS919
Autel MAXISYS MS919
Autel MAXISYS MS919
  • Autel MAXISYS MS919
  • Autel MAXISYS MS919
  • Autel MAXISYS MS919
  • Autel MAXISYS MS919
  • Autel MAXISYS MS919
  • Autel MAXISYS MS919

Autel MAXISYS MS919

62 500,00 kr 62 600,00 kr Spara 100,00 kr

(inkl. moms)

999155

AUTEL MaxiSYS MS919, mycket mer än ett diagnostiskt verktyg

Idag kräver arbetet med moderna fordon alltid mer åtkomst.Våra verktyg inom detta område erbjuder hittills oöverträffade och oanade möjligheter onlinekodning, SCN, anpassning och återinitiering av funktioner och tjänster online, etc.

Enkel återinitiering av ADBLUE eller underhåll kräver tillgång till tillverkarens servrar och kräver en retur till återförsäljaren. Med våra AUTEL-verktyg är allt detta ett minne blott.

AUTEL sätter nya standarder och förser som vanligt mekaniker med funktioner som våra konkurrenter inte har.

Med maxisys MS919 har en ny era inom fordonsdiagnostik precis fötts.

Styrkan hos en sådan produkt är också baserad på oöverträffad fordonstäckning av mer än 120 märken, inklusive Supercars.

 Det är för närvarande ett av de enda diagnostiska verktygen på marknaden som även tillåter ingripanden på mycket specifika anpassningar och återställningar såsom F1-växellådor (monterade på Ferrari, Maserati, etc.), vilket ger tillgång till mycket uppskattad information såsom kopplingsslitage.


Än en gång sätter AUTEL ribban genom att förnya och förse MRA med verktyg med kapacitet som gör att de kan göra hela skillnaden.


MS919
 är det senaste tillskottet i MaxiSYS-sortimentet. Detta verktyg kommer att markera en vändpunkt i bildiagnostikens historia tack vare många tekniska innovationer som:

Simuleringen av elektroniska komponenter tack vare dess integrerade signalgenerator, vilket gör att mekanikern kan vara säker på att byte av komponenten kommer att lösa problemet och validerar dess reparation även innan den beställer den felaktiga komponenten.

Autels nästa generations intelligenta diagnostiksystem, MaxiSys MS919, är designat för att ge tekniker en detaljerad diagnos och reparationsplan för att vägleda dem från felkod via analys till reparation. 

 MS919:s datadrivna strategi inkluderar visning av tillverkarens publicerade TSB:er, återkallelser och originalservicekampanjer för det testade fordonet, med stöd av hjälpvideor och visning av felsökningsfall, reparation relaterade till fordonet och de upptäckta felen.

 Smartare diagnostik, mer exakt analys

 Den nya MaxiFlash VCMI lägger till en ny dimension till Autels redan omfattande diagnostiska möjligheter genom att kombinera en förbättrad VCI/J2534 kommunikations- och programmeringsenhet som integrerar ett noggrant och responsivt oscilloskop, en kraftfull multimeter och en viktig OBDII CAN-buslinjetestare för diagnosen.
 

 Oscilloskopet är utrustat med över 100 inbyggda sensorer och systemförinställningar, kopplingsscheman och kontextkänslig hjälp för bättre vågformsanalys.

 Med Autels nya VCMI stöder MaxiSYS MS919 nu D-PDU och RP1210 diagnostiska protokoll utöver J2534-protokollet, vilket utökar täckningen för passagerar- och kommersiella fordon.

 MS919 stöder även snabbare och högre bandbreddsprotokoll för nyare fordon, inklusive DoIP och CAN FD. Sådant stöd understryker Autels engagemang för att utvecklas med branschen och säkerställa att våra användare kommer att vara lika säkra på våra produkter i morgon som de är idag.

 Tekniker har också direkt tillgång till ytterligare diagnostik, information om reparationer som ska utföras och reparationsplanen som visas direkt på surfplattan. En professionell onlineplattform innehåller en omfattande samling beprövade reparationsfall för att granska och samla information.

MaxiSys MS919 tillhandahåller dessutom ett professionellt digitalt fordonsbesiktningssystem utformat för att du ska kunna engagera dig med dina kunder på ett helt nytt sätt.

999155

Särskilda referenser