Philips Ultinon LED dimljus H8 / H11 / H16
  • Reducerat pris
Philips Ultinon LED dimljus H8 / H11 / H16

Philips Ultinon LED dimljus H8 / H11 / H16

618,75 kr 1 237,50 kr Spara -50%

(inkl. moms)

997454
Tillfälligt slut

För en LED-lampa som ger stil, extra vision och lång livslängd, ta en titt på det fantastiska nya Ultinon LED-sortimentet från Philips.

 

Varför köpa Philips Ultinon LED-strålkastarlampor H4? Philips Ultinon LED-strålkastare erbjuder chansen att uppleva ett överlägsen LED-ljus som designats av en överlägsen tillverkare. Philips har fått sitt namn som branschledande inom bilbelysning, och med Ultinon LED-sortimentet är det inte svårt att se varför. Ultonon LED-strålkastare ger stil och säkerhet i en design med en förbluffande ljusutförande upp till 160% ljusare än standard samt ett skarpt vitt utseende.

 

Ultinon LED-serien använder Philips välkända LUXEON LED-teknik för att säkerställa en elegant och stark strålprojicering, medan införandet av det innovativa AirFlux värmebehandlingssystemet skyddar mot överhettning. Den extra resilience och hållbarhet därmed uppnås innebär att du kan njuta av den uppgraderade stilen och synligheten av Ultinon LED-strålkastaren i upp till en anmärkningsvärd 8 år.

 

Philips omfattande design av Ultinon LED-serien innehåller även SafeBeam-tekniken, vilket säkerställer en exakt projektion av ljus vid installation. Och tack vare Ultinon LEDs nya kompakta glödlampa design, lovar installationen av dessa glödlampor en snabb och enkel sak. Förbättra säkerheten, synligheten, livslängden och stilen på dina fordon har aldrig varit så lätt!

 

OBSERVERA: Dessa strålkastarlampor har inte ECE-godkännande, och som sådan är deras användning för närvarande inte godkänd för användning på allmänna vägar: deras användning är begränsad till "off-road" -applikationer. Dessutom kan deras installation utlösa ett glödlampa felmeddelande som visas på fordonets inbyggda datorsystem / instrumentbräda. Detta är en ofarlig bieffekt och kan tas bort genom att installera en Philips CANbus-styrenhet.

 

Funktioner och Fördelar

6200K färgtemperatur

160% mer ljus än standard halogen

AirFlux värmeledningsdesign för ökad hållbarhet

Förlängd livslängd på upp till 8 år

SafeBeam-teknik innebär perfekt ljusstrålpositionering

Snygg vit ljusfärg som liknar dagsljus

Kompakt design för enklare installation

Ej E-märkt

997454

Särskilda referenser