ICARSOFT CR MAX BT
  • Reducerat pris
ICARSOFT CR MAX BT
ICARSOFT CR MAX BT
ICARSOFT CR MAX BT
ICARSOFT CR MAX BT
ICARSOFT CR MAX BT
  • ICARSOFT CR MAX BT
  • ICARSOFT CR MAX BT
  • ICARSOFT CR MAX BT
  • ICARSOFT CR MAX BT
  • ICARSOFT CR MAX BT

Icarsoft CR Max BT

4 980,00 kr 5 190,00 kr Spara 210,00 kr

(inkl. moms)

999240

Upplev iCarsoft MAX BT: Avancerad trådlös felkodsläsare med 7" touchskärm, aktiva tester, autovin, gratis uppdateringar via WIFI - för smidig och effektiv fordonsdiagnostik.

Upplev en ny nivå av fordonsdiagnostik med iCarsoft MAX BT - den avancerade felkodsläsaren med trådlös anslutning till din bil! Byggd på samma grundläggande funktioner som den välkända CR MAX, erbjuder denna version en trådlös koppling till din bil som tar din fordonsdiagnostik till en ny dimension.

iCarsoft MAX BT är utrustad med ett trådlöst VCI-interface som smidigt ansluter till din bil via blåtandsteknologi. Med en intuitiv touchskärm och en imponerande 7-tums display blir det enkelt och roligt att övervaka realtidsdata från olika fordonsmoduler. Den här avancerade modellen är utformad för att bli din nya favorit när det gäller fordonsdiagnostik.

Nyhetsuppdatering för 2022: Nu finns möjligheten att ladda ner svenskt språk till din enhet, med ungefär 70% av översättningen klar. CR MAX BT ingår i den senaste generationen av iCarsofts felkodsläsare. Den bygger på den beprövade plattformen från Launch CRP909 och har förbättrad hårdvara för ännu bättre prestanda. Med inbyggt batteri, WIFI-funktion och trådlös anslutning till din bil via blåtand, erbjuder detta verktyg en omfattande och modern fordonsdiagnostik.

Denna avancerade enhet använder en Android-baserad mjukvara, vilket ger tillgång till en betydligt mer sofistikerad programvara än vad som finns i de enklare modellerna som EU PRO/CR PRO/V2.0-serien. iCarsoft CR MAX BT erbjuder utökad kompatibilitet med nyare fordon upp till årsmodell 2020 för de flesta modellerna.

Dessutom introducerar den nya funktioner såsom serviceåterställning, elektrisk parkeringsbroms, DPF (partikelfilter) återställning, styrvinkelkalibrering, spridarinkodning, grundläggande inställning av gasspjäll, batteriregistrering, ABS-luftning, TPMS (ECU ID-programmering, ej sensorprogrammering), SRS-återställning, aktiveringstester med mera. Den innehåller också ett flertal inbyggda aktiva tester som riktar sig mot olika fordonskomponenter och system, vilket är en unik funktion i denna prisklass.

Observera att tillgängliga funktioner kan variera beroende på bilmärke, årsmodell och bilmodell. iCarsoft CR MAX BT erbjuder även en imponerande 7-tums skärm som gör det enkelt att hantera och analysera fordonsdata. Med inbyggd autosökning via chassinumret, anpassar den sig smidigt till den anslutna bilmodellen och optimerar diagnosmjukvaran för bästa möjliga resultat.

ICARSOFT CR MAX BT FUNKTIONER FÖR FORDONSMÄRKEN LISTA

Europeisk:


Sprinter, BMW, Mini Cooper, VW, Seat, Skoda, Volvo, Porsche, SAAB, EU Ford, Dacia, Renault, Fiat, Mercedes-Benz, Citroen, Jaguar, Peugeot, Audi, Opel, Land Rover, Smart, Vauxhall, Alfa-Romeo, Lancia.

Asien:

Nissan, Infiniti, Toyota, Lexus, Scion, Honda, Isuzu, Hyundai, Kia, Daewoo, Mazda, Acura, Subaru, Mitsubishi, Suzuki,

Amerika:

Ford, GM, Chrysler

Australien:

Holden, AUS Ford

För att veta specefika modeller går det bra att kontakta oss för mer info.

En praktisk rapportfunktion finns också tillgänglig, vilket möjliggör att du kan få diagnostikresultaten e-postade till dig för referens. Modellen stödjer även en avancerad autovin-funktion, vilket minimerar behovet av manuell bilmodellsval. Med snabb och säker felsökning blir iCarsoft CR MAX BT det perfekta verktyget för alla dina fordonsdiagnostikbehov.

Njut av kostnadsfria mjukvaruuppdateringar som enkelt kan hämtas via den inbyggda WIFI-funktionen. Paketet innehåller en OBD2-kabel, laddningskabel och snabbmanual på engelska samt en praktisk nylonväska för enkel förvaring och transport.

Tillgängliga språk: Svenska (delvis), engelska, spanska, franska, tyska och italienska för både menyer och felkodsavläsning. Upplev den nya standarden för fordonsdiagnostik med iCarsoft MAX BT!

999240

Särskilda referenser