[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Retur & byte

Vi erbjuder dig 14 dagars öppet köp från köpdatumet.
Om en eller flera av varorna du har mottagit inte skulle passa, kan du självklart returnera delar eller hela din försändelse till oss, alternativt byta till en annan vara.


HUR RETURNERAR/BYTER JAG EN PRODUKT?


Ska du skicka varor från en order tillbaks till oss, använder du dig av posten, DHL eller Schenker som transportör. Vill du byta eller ångra ditt köp bekostar du din retur själv och köper frakten hos vald transportör. 

Fyll i returlappen (som du kan ladda ned på länken nedan), så utförligt du kan och kom ihåg att uppge dina kontouppgifter (bank, clearing- & kontonummer) om återbetalning skall ske. Sedan lämnar du in paketet på ett Post/DHL/Schenker-ombud.

 • Du kan skriva ut returlappen här! Skriv ut det här!
   
 • Varor som är försedd med plombering, vilket framgår vid beställning isåfall får ej vara bruten. Då kan inte varan returneras.
   
 • Observera att du ej kan returnera eller byta en vara som är använd, eller på något sätt är defekt. Varan måste vara i så bra skick att de skall kunna säljas på nytt. Samma gäller förpackningen som varan var placerad i, en måste vara hel och i samma skick som vid mottagandet av varan.


ÅNGERRÄTTEN GÄLLER EJ:

 • För varor som fått någon typ av personlig anpassning, special beställd eller speciellt tillverkad.
   
 • Om varan är använd och orginalemballagen skadad godkänns inte returen och vi kommer då att återsända varan till dig och debitera dig fraktkostnad för detta. 
  *Om varan levereras i en förpackning som inte går att öppna utan att skada förpackningen (t ex en blisterförpackning) så har du som konsument rätt att öppna förpackningen för att granska din vara, utan att din returrätt förbrukas.

DU FÅR INTE TEJPA, SKRIVA, ELLER KLISTRA FAST DIN RETURSEDEL PÅ ORIGINALFÖRPACKNINGEN.

Med originalförpackning menas den förpackning varorna ligger i, exempelvis lampförpackning eller blisterförpackning. Du får tejpa/klistra fast retursedeln på ytteremballagen som varorna sänds i.


NÄR DIN RETUR HAR BLIVIT MOTTAGEN

Efter mottagen och behandlad retur mottar du ett bekräftelsemail från oss med besked om godkänd eller icke godkänd retur. Skall du återbetalas sker detta inom 30 dagar från det att returen mottagits på vårt lager.
Tänk på att du ansvarar för din vara/or vid retur och byte.
Varan skall vara oanvänd och returneras i en oskadd originalförpackning. Samtliga lappar och manualer som fanns med skall skickas med. Det är viktigt att ett skyddande ytteremballage används för att paketera din retur.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]