Vilka extraljus LED ska jag välja?

Vill du vara helt säker i trafiken rekommenderar vi dig att investera i e märkta extraljus LED som hjälper dig att se både längre och bredare. På Xenonhuset.se har vi ett stort utbud av modeller så att du kan välja de extraljusen som passar just dig och ditt fordon.

Det som främst skiljer olika extraljus LED är antalet lysdioder som de består av. Kör du mycket i mörker så är starka extraljus LED att föredra och därmed välja lampor med fler lysdioder. Till skillnad från halogenlampor så har LED dioder ingen glödtråd som kan gå av vilket gör att våra extraljus LED har en livslängd på flera tusen timmar.  Ett extraljus LED har högre effekt och ger betydligt mer ljus och lumen än vad bilens standard belysning gör.

Extraljus LED lyser både längre och starkare

Extraljus LED är att rekommendera då de ger ett starkare ljus och håller betydligt längre än både Xenon och Halogen gör. På grund av dess lysdioder är det också väldigt lite som kan gå sönder hos dem. Dessa lysdioder konverterar elektricitet från bilen till ljus som är mycket mer effektivt än både HID och halogenlampor. Våra extraljus i LED är lätta att montera på din bil och du kan snabbt ge dig ut med dina strålkastare och sprida varmt vitt ljus på vägarna.