En annan fördel med led lampor är att de ger ett starkt och klart ljus. Detta är speciellt viktigt när du kör i mörka områden eller under dåliga väderförhållanden, då ett starkt ljus kan hjälpa dig att se vad som händer runt omkring dig. Led lampor ger också ett mycket mer jämnt ljus än glödlampor, vilket gör det lättare att se vad som finns på vägen framför dig.

En annan fördel med led lampor är att de inte blir så varma som glödlampor. Detta gör att de inte riskerar att skada de komponenter som finns runt dem, vilket kan vara ett problem med glödlampor. Led lampor är också mycket mer hållbara än glödlampor, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att de ska gå sönder efter en kort tid.

Allt detta gör led lampor till en utmärkt val för backljus med W16W - 921 sockel till bilen. Om du vill ha ett starkt och klart ljus, samtidigt som du vill spara pengar på din elräkning och hålla din bil i gott skick, är led lampor definitivt värda att överväga. Och med xenonhuset som leverantör kan du vara säker på att du får högkvalitativa led lampor som håller länge.