Är ditt gamla nyckelskal gamalt eller slitet? Hos oss på Xenonhuset kan du hitta nyckelskal & larmdosor till många olika sorters bilnycklar och bilmodeller. Bland de vanligaste anledningar till att man vill byta ut sitt gamla nyckelskal är för att knapparna är slitna eller trasiga. Är bilnyckel fungerande i övrigt är detta det mest ekonomiska alternativet. Kretskort och transponder flyttas då över till det nya nyckelskalet.
Nyckelbladet kan också flyytas över till det nya skalet. Ska man använda det nya nyckelämnet behöver man slipa det för att det ska få samma passform som sitt gamla. 

Hos Xenonhuset hittar du transpondernycklar och smartkeys med eller utan kretskort. Bilnycklar med kretskort kan programeras med rätt utrustning för att fungera med din bil. Våra kretskort har som standar en frkvens på 433 Mhz, vilket är den vanligaste för bilar i EU. 
Vill du ha hjälp med att hitta rätt nyckel till dig och din bil? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Har du möjlighet att skicka med en bild på fram och baksidan på din nyckel som du har idag är det superbra.