Kraftfull belysning för alla tillfällen

LED och Xenonbelysning med stor kapacitet. Vår belysning är framtagen för att hålla länge, konsumera mindre och lysa kraftfullt.

Xenonhuset grundades 2008 av Christer i Göteborg. Vår grundidé är att göra inköpen direkt från tillverkaren, på så sätt kapa alla mellanhänder för att ge dig ett så bra pris som möjligt. Vi har valt att enbart finnas på nätet för att hålla kostnader såsom buktiksinredning, butikspersonal osv nere för att istället kunna hålla priserna lägre till dig som kund.
När du handlar från oss levererar vi alltid från egna lager vilket innebär snabba leveranser.

Vi arbetar mot en hållbar och miljöinriktad E-handel

cloud

Hållbara Leveranser

Vi ställer krav på våra leverantörer. Att framställa produkter med en tydligt miljötänk och en tydlig och hållbar leveranskedja med minimala utsläpp.
feather

Inget onödigt

Produkterna vi köper från våra leverantörer ska packas med minimalt onödigt luftutrymme. Vi sparar då på förpackningsmaterial och vi kan fylla fraktbilarna med fler paket.

Driver du en butik, kedja eller en webshop?

Önskar du ett eget varumärke eller profilera din butikskedjas EMV? Då kan vi hjälpa er genom hela processen och ta fram allt från butiksförpackningar, manualer och produkter. Vi samarbetar med en rad fabriker som tillverkar det ni behöver och förpackar det i säljande butiksförpackningar. 

Har du önskemål på egna produkter kan vi ta fram och tillverka dom efter önskemål. Så om ni vill ta chansen att sticka ut och bygga upp erat varumärke? Kontakta oss idag så arbetar vi fram en bra lösning tillsammans. Våra Företags och kantaktuppgifter:

 Xenonhuset Sverige AB
 Kaveldunsvägen 2
 475 37 Bohus-Björkö Sverige
 Organisationsnummer: 556864-9742
 Kontakt: helpdesk@xenonhuset.se