LED, Xenon eller Halogenlampor till ditt hel- eller halvljus. Hos Xenonhuset hittar du ett brett sortiment för alla tillfällen.

Med LED lampor kan du få ett kraftigare ljus, upp till 3 gånger jämför med halogenlampor. LED strålkastarlamporna har en lägre strömförbrukning jämfört med med halogen, samt att LED lampor har ett vitare ljus och längre livslängd. Du får full ljustyrka direkt jämfört med Xenon. Våra konverteringskit har en garnatitid på upp till 5 år. 

Letar du halogenlampor så har vi lampsocklar i alla de vanligaste utföranden. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna i världen och kan erbjuda allt från long life, standard lampor, Off road, prestanda lampor och styling lampor. Letar du gula lampor eller ett mer blåaktigt sken? Hos Xenonhuset hittar du din favorit.

Är du ute efter nya Xenon lampor hittar du dom hos Xenonhuset. Vi har ett brett sortiment av originallampor från kända varumärken. Om du ska konvertera är våra ombyggnads kit enkla att montera vilket gör det enkelt och smidigt att förvandla och ge din bil en ny och unik look.