D4S 35W P32d-5 WHITE Xensation 5500K

499,00 kr

(inkl. moms)

997762

Tungsram White Xensation
Upp till 20 % mer ljus och 5500 Kelvin

Tungsram White Xensation förvandlar natt till dag, med upp till 20 % mer ljus än konventionella xenonlampor och en genomsnittlig färgtemperatur på 5500 Kelvin.

Det kraftfulla blåvita ljuset från Tungsrams White Xensation är idealiskt för långa nattkörningar, eftersom det dagsljusliknande ljuset från dessa glödlampor avsevärt minskar tidiga ögontrötthet, vilket hjälper dig att hålla fokus längre och köra säkrare.

Det moderna ljuset har lång räckvidd och är även iögonfallande för mötande trafik, så att man ses mycket tidigare utan att bli bländad. På grund av den högre ljuseffekten på upp till 20 % ökar din reaktionstid avsevärt, så att du kan reagera tidigare på farliga situationer och aktivt minimera risken för en olycka i en nödsituation.

Med en livslängd som är typisk för xenonlampor kan du som designmedveten förare njuta av de enastående fördelarna med White Xensation xenonlampor under lång tid.

Tungsram är en pionjär inom bilbelysningsindustrin och förlitar sig på helautomatisk produktion med datoriserad 100 % kvalitetskontroll med hjälp av sofistikerade kvalitetssäkringssystem.

funktioner

5500K xenon glödlampa

typ/kategori

D4S

bas

P32d-5

997762

Särskilda referenser