OSRAM LEDriving HL H7
  • Reducerat pris
OSRAM LEDriving HL H7
OSRAM LEDriving HL H7
  • OSRAM LEDriving HL H7
  • OSRAM LEDriving HL H7

OSRAM LEDriving HL H7

1 090,00 kr 1 490,00 kr Spara 400,00 kr

(inkl. moms)

997459

Byt halogenlamporna till ljusare, cool vit LED-teknik. Upplev de stora fördelarna med LED-belysning idag med OSRAMs LEDrive HL-serie.

Varför köpa OSRAM LEDriving HL H7? 
Med det nya LED-HL-serien har OSRAM äntligen givit förare möjlighet att göra massiva LED-förbättringar till bilens belysning utan komplicerat passande förfarande. LEDriving HL kan ge både en ökad ljusstyrka (jämfört med halogenteknikbelysning) samtidigt som den producerar en slående cool vit ljusfärg. En otrolig 6000K färgtemperatur gör det möjligt för LEDriving HL att uppnå ett snyggt, skarpt vitt ljus medan OSRAMs expertgrepp över LED-tekniken ger en robust, exakt och jämn diffusionsprojektion.

Den stora, ändå stilfulla belysningen som LEDriving HL erbjuder innebär att du kan köra både snyggt och säkert, med både ett bättre utseende och ökad medvetenhet om omgivningen. Ljuskänslan från LED Driving HLs ljus är dessutom känslig för ögonen, vilket möjliggör en bekvämare och ökad körupplevelse.

Som om LED Driving HLs stilfulla, högpresterande LED-lampa inte räckte, erbjuder OSRAMs robusta, men kompakta konstruktion en lättanpassad lampa med ökad hållbarhet, inklusive motstånd mot extremiteter i temperatur, väder och vibrationer. Och med en fem års garanti med OSRAM kan du vara säker på LEDriving HLs enorma driftsäkerhet och livslängd.

För en strålkastarlampa för att uppnå sådana stora förbättringar inom såväl stil som prestanda är anmärkningsvärt - och det är bara vad OSRAM LEDriving HL gör. Se själv idag.

(Observera att dessa lampor endast passar vissa fordonstillverkare och modeller. Innan du köper rekommenderar vi att du läser OSRAMs programlista för mer information.)

OBSERVERA: Dessa LED-strålkastarlampor har inte ECE-godkännande, och som sådan är deras användning för närvarande inte godkänd för användning på allmänna vägar: deras användning är begränsad till "off-road" -applikationer. Dessutom kan deras installation utlösa ett glödlampa felmeddelande som visas på fordonets inbyggda datorsystem / instrumentbräda. Detta är en ofarlig bieffekt och kan tas bort genom att installera en CANbus-adapter.

Funktioner och Fördelar
Upp till 6000K färgtemperatur
Snygg cool vit ljusfärg
Förbättrad ljusstyrka jämfört med standard
Kompakt, lätt att installera design
Passar för 12V och 24V fordon
Kan kräva installation av ytterligare CANbus-adaptern (om flimmer eller lampa uppstår)
Ej E-märkta- dessa lampor har inte ECE-godkännande för användning på allmänna vägar
Fem års OSRAM garanti

997459

Särskilda referenser

Kunder som köpt denna produkt köpte också: