Philips WhiteVision Ultra H4

249,00 kr

(inkl. moms)

997453

På grund av framgången med WhiteVision-serien, erbjuder den nya Philips WhiteVision Ultra ett jämnare vitare medan den fortfarande är väglaglig.


Varför köpa Philips WhiteVision Ultra H4? Med WhiteVision Ultra har Philips uppnått sin mest snygga juridiska halogenlampa till dags dato. WhiteVision Ultra har en högfärgstemperatur på 4200K, vilket ger en slående ljusprojektion som kännetecknas av en elegant vit färg. Förutom de uppenbara stilistiska fördelarna med WhiteVision Ultra, ger sortimentet också ett imponerande 60% extra ljus på vägen vilket gör att din körning kan dra nytta av både mer syn och mer stil.

Anmärkningsvärt är det starka och eleganta ljuset från WhiteVision Ultra utan kostnad vad gäller offentlig användning: Philips noggranna konstruktion och efterlevnad av ECE-standarder innebär att dessa Styling-lampor kan användas på alla allmänna vägar och motorvägar. Allt som innebär att du kan njuta av en ljusare, vitare ljus från ditt fordonets strålkastare i ditt vardagsliv.


WhiteVision Ultra tillverkas av Philips världsledande ingenjörer och garanterar en perfekt positionering av ljus, så att du kan se så mycket av vägen framåt som möjligt och därigenom köra mer bekvämt och säkrare i förbättrad kunskap om kommande hinder.Uppgradera dina halogenlampor till Philips WhiteVision Ultra idag och upplev slående stil och förbättrad syn i en heltäckande glödlampa.


Observera: Som ett resultat av Philips WhiteVision Ultra förbättrade vita ljus förväntas de ha en kortare livslängd än standard.

Funktioner och Fördelar

4200K färgtemperatur

60% mer ljus på vägen än standard

Snygg skarp vit ljusfärg

Noggrann strålplacering

Väglagstiftning - ECE-certifierad

997453

Särskilda referenser

Kunder som köpt denna produkt köpte också: