Arbetsbelysning

Arbetsbelysning 

Hos oss på Xenonhuset hittar du arbetsbelysning i både LED och Xenon. Vi har ett brett utbud med modeller och storlekar och våra lampor är utvecklade för att klara olika miljöer samtidigt som de ger den bästa ljusbilden.

Arbetsbelysning i LED ger ett stort ljusutbyte trots dess storlek, de passar därför utmärkt att montera i trånga utrymmen. Det är också ett bra alternativ att montera på fordon.

Arbetsbelysning med xenon är en kraftig belysning som passar bra när man vill ha mycket ljus och vill att det ska nå långt.

Vi har även olika typer av arbetsbelysning monterade på ramp som fungerar bra som extraljus och backljus. 

 • 230V LED
  230V LED
 • LED Arbetsbelysning
  LED Arbetsbelysning
  Arbetsbelysning i led med kraftigt ljusutbyte i små format. Detta gör dem smidiga att installera och får plats även på trånga utrymmen. Oftast kan lamporna monteras hängande eller på sidan vilket kan förenkla monterings förfarandet. Lamporna har multivolt vilket gör att dom kan användas till både 12V och 24V system. Dom fungerar även väldigt bra som backljus. Enkel installation med plus och  minus kabel.
 • LED Ramper
  LED Ramper
  Led ramper har ett flexibelt användningsområde. Tack vare sin ljuskraft kan dom fungera som Extraljus, arbetsljus eller backljus. Ramperna kan monteras på tak, ko/stöt fångare, extraljusfästen osv. Ramperna monteras med plus och minus kabel och kan antingen kopplas in på en ljussignal på fordonet eller så kan man använda en reläkabel med separat på/av knapp. 
 • Xenon Arbetsbelysning
  Xenon Arbetsbelysning
  Xenon arbetsbelysningen är en kraftig belysning som använder en xenonlampa och ett drivdon (ballast). Belysningen passar bra när man vill ha ett kraftigt och långt ljus. Drivdonet är i multivolt 12V och 24V och kopplas in med plus och minus kabel. Lampan är relativt liten och kan därför monteras på det flesta utrymmen. 

Recently Viewed

No products

Menu

Jämför 0