Cykellampa LED Röd baklampa
Cykellampa LED Röd baklampa
Cykellampa LED Röd baklampa
  • Cykellampa LED Röd baklampa
  • Cykellampa LED Röd baklampa

Cykellampa LED Röd baklampa Sadelmontering

279,00 kr

(inkl. moms)

999018

Förbättra Din Cykelsäkerhet med Vår Innovativa Baklampa

Ta din cykelsäkerhet till nästa nivå med vår avancerade baklampa för cykeln. Denna banbrytande produkt är utformad med fokus på både funktionalitet och säkerhet, och den kommer att förändra ditt sätt att cykla. 

En Inbyggd Gyroskop för Optimal Ljusstyrka

Vår baklampa är utrustad med en inbyggd gyroskop som reagerar smidigt på din cykels rörelser. Den anpassar ljusstyrkan så att du alltid har den optimala belysningen. I automatläge tänds lampan automatiskt när du börjar trampa och stänger av sig själv efter 60 sekunder av inaktivitet. Det är smart och praktiskt.

Automatiskt Bromsljus för Extra Säkerhet

För ökad säkerhet har lampan även ett automatiskt bromsljus. När du bromsar ökar ljusintensiteten automatiskt, vilket gör dig mer synlig för andra trafikanter. Detta är en viktig funktion som bidrar till att minska risken för olyckor.

Ljussensor för Anpassad Belysning

Med den inbyggda ljussensorn kan lampan känna av omgivande ljusförhållanden. Den släcks automatiskt i dagsljus och tänds när det blir mörkt. Du kan även använda lampan manuellt, och det automatiska bromsljuset är alltid aktivt.

Robust och Vattentålig Konstruktion

Lampan är tillverkad av CNC-bearbetad aluminium och är IPX6-vattentät. Detta betyder att den klarar alla typer av väderförhållanden, så du kan cykla med självförtroende oavsett om det regnar eller är soligt.

Lång Batteritid och Enkel Laddning

Du behöver inte oroa dig för att batteriet tar slut mitt i turen. Lampan laddas enkelt via en USB-port och ger imponerande 20-30 timmars användning på en full laddning, beroende på din valda effektnivå. Med en lysande ljusstyrka på 100 lumen är lampan synlig från otroliga 500 meters avstånd.

Enkel Montering och Kompatibel Design

Med den medföljande fästklämman kan du enkelt montera lampan på sadelstolpen. Det högpresterande Li-ion-batteriet har en lång livslängd och kan laddas hundratals gånger. Lampan har en smidig och kompakt design och passar perfekt på alla typer av cyklar.

Uppgradera din cykelupplevelse med vår smarta och moderna baklampa. Säkerhet möter stil, och med denna lampa kan du cykla med ökad trygghet och förtroende.

Detaljer:

  • - Batteri: 350mAh
  • - Vattentät: IPX6
  • - Arbetstid: 17 timmar stadigt ljus / 30 timmar andningsljus / 54 timmar Eco Flash
  • - Lådans storlek: 67x95x42 mm
  • - Ljusfärg: Röd
  • - Arbetsläge: Full ljusstyrka / Snabb blinkning / Långsam blinkning / Andningsläge / Eco Flash
  • - Bromsljuset aktiveras/avaktiveras automatiskt
  • - Typ av fäste: Sadel
999018

Särskilda referenser

Kunder som köpt denna produkt köpte också: