• Reducerat pris

AdBlue OBD2 AdBlue/DEF & NOx Emulator OBD2

400,00 kr 699,00 kr Spara 299,00 kr

(inkl. moms)

999214

AdBlueOBD2 är en Plug & Drive-enhet för att emulera fungerande adBlue och sensorer på lastbilar som är utrustade med EURO 4/5/6 katalysator, även med skadat adBlue-system. Enheten är mycket lätt att installera. Anslut den bara till OBD2-kontakten på lastbil eller buss och ta bort de nämnda säkringarna.

ADBlueOBD2 kommer att åsidosätta ADBlue-systemet direkt, det kommer att stoppa användningen av adBlue-vätska och inaktivera sensorer. Utan någon effektförlust för motorn eller några varningar på instrumentbrädan och i diagnossystemet. ADBlueOBD2 skadar inte motorn och orsakar inga negativa effekter på truckens inställning.

ADBlueOBD2 ändrar inte någon av inställningarna permanent. För att återgå till lastbilens ursprungliga inställningar, koppla bara ur adBlueOBD2 från OBD2-kontakten .

Information:

1. ADBlueOBD2 är mycket lätt att installera. Anslut den bara till OBD2-kontakten på lastbil eller buss och ta bort de nämnda säkringarna.

2. ADBlueOBD2 kommer att åsidosätta ADBlue-systemet direkt, det kommer att stoppa användningen av adBlue-vätska och inaktivera sensorer.

3. Utan någon effektförlust för motorn eller några varningar på instrumentbrädan och i diagnossystemet.

4. ADBlueOBD2 skadar inte motorn och orsakar inga negativa effekter på truckens inställning.

5. ADBlueOBD2 ändrar inte någon av inställningarna permanent. För att återgå till lastbilens ursprungliga inställningar, koppla bara ur adBlueOBD2 från OBD2-kontakten.

Installation och kalibrering för lastbil:1

. Dra ut nyckeln från tändningen.

2. Ta bort följande säkringar (för ) F10

3. Anslut adBlueOBD2 till OBD2-kontakt

4. Slå på tändningen och kontrollera nivån på adBlue, om den visar 50% eller 70%.5. Om någon fellampa visas på instrumentpanelen, ta bort via serviceskannern.

999214

Särskilda referenser