CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare
  • Reducerat pris
CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare
CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare
CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare
  • CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare
  • CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare
  • CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare

CGSULIT CG680 PRO Felkodsläsare

3 990,00 kr 4 990,00 kr Spara 1 000,00 kr

(inkl. moms)

999250

CG680 Pro: Revolutionerande fordonsdiagnostik! 20+ servicefunktioner, full modulåtkomst, allt-i-ett effektivitet. Framtidssäker och prisvärd. Upplev skillnaden idag!

CG680 Pro är inte bara ett diagnostiskt verktyg - det är en revolution inom fordonsdiagnostik. Designad för att lyfta din diagnosupplevelse till en helt ny dimension, CG680 Pro är din nyckel till över 20 kraftfulla servicefunktioner som kommer att förändra sättet du arbetar med fordonsservice på.

Mångsidighet som Ingen Annan: Med över 20+ servicefunktioner är CG680 Pro verkligen en mångsidig mästare. Oavsett om det är återställning av oljeservice, ABS-luftning, Elektronisk parkeringsbroms i service-läge, batterireset eller någon annan av de otaliga funktioner som den erbjuder, har du allt du behöver för att ta itu med olika fordonsproblem.

Fullständig Modulåtkomst: Glöm begränsningar och begränsad åtkomst. CG680 Pro ger dig fullständig åtkomst till alla moduler i fordonet. Detta innebär att du kan avläsa och åtgärda felkoder över hela spektrumet av fordonskomponenter, vilket resulterar i snabbare och mer exakta reparationer.

Mästare inom Diagnostik: Oavsett om du är en erfaren tekniker, en verkstadsägare eller en entusiast, så kommer CG680 Pro att förändra spelet för dig. Dess imponerande uppsättning funktioner ger dig möjlighet att utföra professionella diagnostiska arbetsuppgifter utan att behöva byta mellan flera verktyg.

Prisvärd Mångfunktionslösning:CG680 Pro ger dig enastående värde för pengarna. Den kombinerar flera verktyg i ett enda, vilket sparar dig både tid och pengar. Oavsett om du driver en verkstad eller utför reparationer som hobby, är CG680 Pro det ultimata verktyget som kommer att maximera din produktivitet.

Framtiden Är Här: Med CG680 Pro är du redo för framtiden av fordonsdiagnostik. Oavsett om det är avancerad kalibrering av styrvinklar, spridarkodning eller någon annan sofistikerad uppgift, har du allt du behöver i detta kompakta kraftpaket.

Slut på tiden med att använda flera verktyg och känna dig begränsad av din utrustning. CG680 Pro är det ultimata diagnostiska verktyget som tar dig mot en ny nivå av effektivitet, precision och framtidssäkerhet. Ta kontroll över diagnostiken idag och upplev skillnaden med CG680 Pro!

Detaljer:

  • 1. Enkel diagnos för 80+ fordonsmärken, inklusive bilar, stadsjeepar och lätta lastbilar.
  • 2. Kompatibel med OBDI- och OBDII-fordon, inklusive 2020/2021-modeller.
  • 3. Auto VIN-teknik identifierar snabbt märke, modell och år med nyckel Chassi nr avläsning.
  • 4. Läser och raderar koder, stänger av varningslampor, ger tydliga felkodsbeskrivningar.
  • 5. Visar livedata i text- och grafformat med interaktiva livesensorgrafer.
  • 6. Inspelning av dataloggar inklusive live sensordata och frysning för intermittenta fel.
  • 7. Stöd för 20+ tjänster som EPB, SAS, BRT med kompletta funktioner.
  • 8. Tydlig 4.3” färgdisplay, enkel knappsats, användarvänlig för alla nivåer.
  • 9. Flerspråkig meny och koder inklusive engelska, franska, spanska etc.
  • 10. Livstidsfria uppdateringar ger de senaste buggfixarna, täckning för nya fordon och funktioner.

Uppdateringar:

Uppdatera produkten fritt här

999250

Särskilda referenser