• Reducerat pris

Keramisk lackkonservering lackskydd

160,00 kr 289,00 kr Spara 129,00 kr

(inkl. moms)

998913

Visbella®10H crystal Nano-beläggning är en permanent keramisk beläggning som har en högblank yta, oöverträffad superhydrofob effekt, reptålighet, kemisk beständighet, UV-beständighet, värmebeständighet och anti-graffiti.Det gör en superhydrofob glasbeläggning med 10H hårdhet, den fungerar som en offervärdsbeläggning över ytan på bilens päls, skyddar din bil mot åldrande, blekning, väder- och solljuserosion.

Hur man använder:

Använd ordning till bilen: främre täck-tak-bak täck-bak dörr-fram stötfångare-bak stötfångare.

1 clean Rengör först bilen och torka av vattnet. Polera först bilfärgen om du har en polermaskin, om inte hoppa över detta steg. Vrid svampkudden med rengöringsduk i satsen.
2 ? Applicera beläggningsvätskan (5-10 droppar) på rengöringsduken, applicera den växelvis horisontellt och vertikalt på bilens kaross, var noga med att applicera den på ett område som är cirka 40 * 40 cm varje gång.
3 ? Efter1-5 minuter depend beror det på olika säsongstemperaturer? ? rengör överflödig vätska med en annan rengöringsduk.
4 ? Applicera på andra områden som steg 2 & 3 och avsluta beläggningsarbetet till resten av bilen.
5 ? Obs ? Torka av överflödig vätska jämnt med en ren trasa varje gång efter 1–5 minuter av beläggningen. (Detta är mycket viktigt?? Håll borta från vatten och damm i 24 timmar. Gör inte beläggningsarbetet under solen eller höga temperaturförhållanden.
Varning:
Innehåller metakrylestrar, acylsyra. Undvik kontakt med hud och ögon. Vid ögonkontakt, spola med vatten i 15 minuter och kontakta läk
998913

Särskilda referenser

Kunder som köpt denna produkt köpte också: