TYREseal KIT

650,00 kr

(inkl. moms)

999208

OSRAM TYREseal KIT är en komplett lösning för att tätning av punkteringar på ett enkelt och snabbt sätt. I kittet ingår en 450 ml flaska med däcktätningsmedel, en kompressor och en förvaringsväska. Det kan användas som ersättning för bilens ursprungliga däcktätningssats och kan laga punkteringar på upp till 6 mm med den senaste partikelgel-tekniken.

Med OSRAM TYREseal KIT kan du enkelt täta ditt däck utan att behöva använda verktyg eller domkraft, och du kan fortsätta köra upp till 200 km för att skaffa en permanent reparation eller ett nytt däck. Tätningsmedlet kan sköljas bort för en permanent reparation och det är kompatibelt med fordonets övervakningssystem för däcktryck (TPMS) tack vare ventilpassagetekniken. Det innebär att ventilinsatsen inte behöver tas bort vid användning av tätningsmedlet.

OSRAM TYREseal KIT levereras med en förvaringsväska med kardborrfäste som gör det enkelt att förvara i bilen. Ersättningsflaskan, OSRAM TYREseal 450, kan användas för att byta ut det ursprungliga däcktätningsmedlet i bilen efter utgångsdatumet. Produkten är tillverkad enligt biltillverkarnas OEM-standard och är ett pålitligt alternativ för att tätning av punkteringar på ett enkelt och snabbt sätt.

999208

Särskilda referenser

Kunder som köpt denna produkt köpte också: